Ajuntament de Vilanant

Captcha image
  • Vilanant
  • Vilanant
  • Vilanant
  • Vilanant
  • Vilanant

Salutació de l'alcaldessa

Sou a: Inici>L'Ajuntament>Salutació de l'alcaldessa

Benvolguts i benvolgudes, us dono la benvinguda a la web que obre a l'ajuntament de Vilanant i al nostre municipi a l'espai virtual d'internet.

Tant si coneixeu el municipi com si és la primera vegada que us interesseu per ell , espero que aquesta web us sigui l'eina bàsica per estar informats de tots els esdeveniments del nostre municipi, de les accions diverses de l'ajuntament i de tots els llocs d'interès que hi ha per visitar i conèixer.

Vilanant és un municipi petit de poc més de quatre-cents habitants i amb un nucli agregat que és Taravaus. Es troba dins el marc de Salines Bassegoda a pocs quilòmetres de Figueres i reuneix unes condicions òptimes tant per viure-hi com per passar-hi les vacances. Envoltat de naturalesa i d'un gran patrimoni etnològic i cultural ofereix espais de gran riquesa patrimonial: camins rurals on passejar, espais per descobrir el passat d'un poble agrícola i ramader i activitats diverses festives i culturals que es van desenvolupant al llarg de l'any.

Vilanant i Taravaus és un poble acollidor, us animo a tots a gaudir plenament d'aquesta vila i que sigueu partíceps de tots els esdeveniments i actes d'aquest indret de l'Alt Empordà.

Aquesta web és casa vostra, sigueu benvinguts!

 
 
 

Copyright 2010 Vilanant

C/ Escoles, 1 · 17743 Vilanant · Tel. 972546003 ·