Ajuntament de Vilanant

Captcha image
  • Vilanant
  • Vilanant
  • Vilanant
  • Vilanant
  • Vilanant

Jornada Tècnica: Pedra Seca

Sou a: Inici>Guia del poble>Agenda>Jornada Tècnica: Pedra Seca

El 19 d'octubre del 2016

jornada “Les construccions de pedra seca, un valor afegit per al territori” que tindrà lloc el proper 19 d’octubre a les 9.30 hores al Trull del fuster de Vilanant. Aquesta jornada, que forma part del projecte de cooperació “COL·LABORA X PAISATGE” que coordina ADRINOC, s’engloba en el marc d’un cicle de jornades de formació arreu del territori per tal d’afavorir el coneixement del patrimoni de la pedra seca i els mecanismes i mètodes de gestió i protecció que es poden aplicar així com donar a conèixer experiències de valorització d’aquest patrimoni a través de propostes d’ús lúdic, turístic i educatiu.Us adjuntem el programa de la jornada, no obstant, si voleu més informació del projecte i del cicle de jornades de formació, us animem a consultar la nostra web:


http://adrinoc.cat/ca/leader-2014-2020/projectes-de-cooperacio/col·laboraxpaisatge/


http://adrinoc.cat/ca/leader-2014-2020/projectes-de-cooperacio/col·laboraxpaisatge/jornades-pedra-seca/


Us recordem que la jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia a través del correu electrònic svidal@adrinoc.cat o al telèfon 972 50 30 88 (ext. 191). Termini: 17 d’octubre.

 
 
 

Copyright 2010 Vilanant

C/ Escoles, 1 · 17743 Vilanant · Tel. 972546003 ·

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: municipi_mail [file] => /usr/home/ajuntaments.salines-bassegoda.org/web/plantilla.php [line] => 86 )