Ajuntament de Vilanant

Captcha image
  • Vilanant
  • Vilanant
  • Vilanant
  • Vilanant
  • Vilanant

Concurs fotografia Vilanant-Taravaus

Sou a: Inici>Guia del poble>Agenda>Concurs fotografia Vilanant-Taravaus

De l' 01 d'agost del 2010 al 30 de setembre del 2010

- PARTICIPANTS : Tothom que ho desitgi- TEMA : Masos, Cases i Edificis del poble. Qualsevol tipus de detall del mateix (finestra, porta, reixa, etc...)
- MODALITAT : Color o Blanc i Negre. No s’admeten modificacions digitals.
- IDENTIFICACIÓ : Al dors de les obres ha de constar-hi el títol, el lloc on fou feta. Les fotografies aniran acompanyades d’un sobre tancat amb les dades personals de l’autor : nom i cognoms, i un numero de telèfon.
- LLIURAMENT : durant el mes d’agost i setembre, fins el 30 de setembre. A l’ajuntament de Vilanant o fora d’hores d’atenció al públic, en mà al Sr. Romà.
- JURAT : Un jurat format per un màxim de 5 persones, entre el s quals hi haurà coneixedors del territori.
- VOT POPULAR : El dia de la inauguració de l’exposició, totes aquelles persones que ho desitgin podran votar d’entre les imatges rebudes per aquella que més els agradi. Durant el mes d’octubre i novembre romandran exposades al Centre Cívic de Taravaus, i posteriorment de Vilanant.
- LLIURAMENT DE PREMIS : A concretar, durant la primera quinzena d’octubre (prèviament s’haurà avisat telefònicament als premiats, per tal que puguin assistir a l’acte)
- PREMIS : La fotografia més votada serà la portada del calendari de Vilanant i Taravaus pel 2011. Les 12 millors fotografies tindran un obsequi relacionat amb el món de la fotografia, i formaran part del calendari de 2011.

 
 
 

Copyright 2010 Vilanant

C/ Escoles, 1 · 17743 Vilanant · Tel. 972546003 ·

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: municipi_mail [file] => /usr/home/ajuntaments.salines-bassegoda.org/web/plantilla.php [line] => 86 )